Twerkeld formásra a popsid!

Van, hogy nehezen veszed rá magad az edzésre? Lemész az edzőterembe, de úgyis tudod mire számíts… adottak a gépek, a gyakorlatsorok, és a lejátszási listádat sem ártana már frissíteni… de lemész, mert kell a mozgás.

Mit szólnál, ha mutatnánk egy edzést, amit nem, hogy nem unsz meg, de egyenesen imádni fogsz? Ha nem kellene győzködnöd magad, hogy elmenj edzeni, hanem várnád a következő alkalmat?

Ha unod a monoton edzőtermi gyakorlatokat és szereted a nőies mozgásformákat, odaleszel az INTENZÍV Popsiformáló TwerkOut óráért, amin végre egyszerre lehet eldobni az agyad a zenékre, csajoskodni és ráadásul baromi jól formál.

Az alaptartás miatt eleve rengeteg “squat”-ot csinálunk, ami már magában is brutálisan jó eredményekre képes. Ehhez jönnek még a különböző testhelyzetekben végzett eltérő nehézségű és gyorsaságú mozdulatok, amik minden irányból megdolgoztatják a comb-, far- és hasizmokat is. A gyors mozdulatok ráadásul a zsírégető tartományba emelik a pulzusszámod is, így elősegítve a centik leolvadását.

A TwerkOut órákon folyamatosan feszegetjük a határainkat. Ami első órán fizikai képtelenségnek tűnik, pár hónap után a bemelegítésed lesz. Olyan dolgokat hozhatsz ki magadból amiket nem is gondolnál most, és óráról órára megtapasztalhatod a “hűha, én ilyet is tudok?!” érzést. Ezzel szinte észrevétlenül növeled az állóképességed. Egyre kevésbé fogsz elfáradni a lépcsőzéstől, egyre többet tudsz csinálni egy-egy mozdulatból…

A twerk-et nem edzésnek fogod majd fel. Egy olyan mozgásforma amit várhatsz a nap végén. Csak csajok között lehetsz, és teljesen kikapcsolódhatsz Kizárhatod a külvilágot egy órára, nem kell a pasiddal, a főnököddel, a gyerekkel, a szomszéddal vagy a hülye ügyfelekkel foglalkoznod, csakis magaddal. Nem kell azon gondolkoznod mit vegyél hazafelé, vagy mit főzz vacsira, hogy jól áll-e a nadrág, ami rajtad van, kócos-e a hajad vagy hogy ki mit gondol rólad. Azzal foglalkozhatsz, hogy elengedd magad, elengedd a napi gondokat, hogy átjárjon a zene és feltöltődj energiával.

Mi vár rád egy TwerkOut órán?

  • 60 perc non-stop mozgás
  • változatos gyakorlatok
  • dögös, party képes táncmozdulatok
  • pörgős zenék

Nem árulunk zsákba macskát, a TwerkOut óra mellékhatásai a következők:

  • izomláz
  • kezdeti ellenszenv a lépcsőkkel szemben (idővel elmúlik)
  • nagy mértékű önbizalom-növekedés (nem múlik el)
  • elismerő és/vagy irigy tekintetek a buliban
  • utcán végighaladva utánad tekeredő férfi nyakak
  • esetenként ruhaméret változás
El fogsz-e fáradni? Igen! Megéri majd? Naná!

Előzetes tánctudás nélkül is követhetőek az órák 🙂

Mire vársz még? 

Regisztrálj most, és biztosítsd a helyed:

Infoline: +36 30 976 1404

Csatlakozz közösségünkhöz

Tanulj meg profin twerkelni és találj új barátokat nálunk!