fbpx

Rázd magad formába még idén!

Tarts velünk az évtized utolsó megmérettetésén és hozd ki magadból a maximumot!

Az év végéhez közeledve biztos te is gondoltál arra, hogy az újévi fogadalmaid közé beszorítasz valamivel több mozgást. Jó lenne fitten kezdeni az új évet, de előbb vissza kell rázódni a hétköznapokba az ünnepek után. Nagy a hajtás a munkahelyen, ezért mindig csak halogatod.. ismerős, ugye? A januári fogadalmakkal az a baj, hogy 90%-uk csak fellángolás. Az elhatározás megvan, de valahogy mégsem tart sokáig… de várj, mi lenne ha azt mondanánk, ne várj januárig? 

Csatlakozz 5 hetes intenzív popsiformáló TwerkOut kihívásunkhoz, és búcsúztasd fitten az évet! 

A challange során folyamatosan fejlesztjük az állóképességed, így kínszenvedés nélkül érheted el a célod. Legyen az kerek popsi, lapos has, formásabb alak, vagy a fejlődés, jobb kondi elérése, az 5 hét alatt végig fogjuk a kezed, motiválunk, segítünk hogy a legjobbat hozd ki magadból! 

Tarts velünk november 5-től december 5-ig keddenként és csütörtökönként 19 órától!

A program elején és végén is végzünk felmérést, így még könnyebben követheted majd a fejlődésedet!  Itt nem kell attól tartanod, hogy mit szólnak mások, vagy, hogy valaki sokkal edzettebb, mint te, hiszen nem kell másokkal versenyezned!

A 2018-as TwerkOut Challenge döntősei

A TwerkOut Challenge-n ReggaetonDance/TwerkSuli bérlettel, illetve órajeggyel, vagy AYCM kártyával is részt tudsz venni, A RÉSZVÉTELNEK NINCS SEMMI EXTRA KÖLTSÉGE!

Az órajegy és bérlet árakat ide kattintva tudod megnézni.