fbpx

Twerkeld formásra a popsid!

Van, hogy nehezen veszed rá magad az edzésre? Lemész az edzőterembe, de úgyis tudod mire számíts… adottak a gépek, a gyakorlatsorok, és a lejátszási listádat sem ártana már frissíteni… de tudod, hogy kell a mozgás.

Jártál már úgy, hogy nagy lelkesen elkezdtél edzeni, aztán pár alkalom után egyre nehezebb volt elindulni otthonról? Jöttek a kifogások: most ez a program, most fáradt vagyok, ezt még el kell intéznem, még be kell fejeznem valamit… kimarad 1-1 edzés, aztán 1-1 hét, de nem baj, majd jövő héten… aztán már nem áll olyan jól a kedvenc nadrágod, és újra megfogadod, hogy holnaptól edzeni kezdesz.

A gond csak az, hogy holnap is lesz valami kifogás, ha mélyen legbelül a hideg kiráz attól a gondolattól, hogy ugyanazokat az unalmas gyakorlatokat végezd újra, és újra…

Mit szólnál, ha mutatnánk egy edzést, amit nem, hogy nem unsz meg, de egyenesen imádni fogsz? Ha nem kellene győzködnöd magad, hogy elmenj edzeni, hanem várnád a következő alkalmat?

Ha unod a monoton edzőtermi gyakorlatokat és szereted a nőies mozgásformákat, odaleszel az INTENZÍV Popsiformáló TwerkOut óráért, amin végre egyszerre lehet eldobni az agyad a zenékre, csajoskodni és ráadásul baromi jól formál.

 

Mi vár rád egy TwerkOut órán?

 • 60 perc non-stop mozgás
 • változatos gyakorlatok
 • dögös, party képes táncmozdulatok
 • pörgős zenék
 • elfogadó, támogató közösség

Az alaptartás miatt eleve rengeteg “squat”-ot csinálunk, ami már magában is brutálisan jó eredményekre képes. Ehhez jönnek még a különböző testhelyzetekben végzett eltérő nehézségű és gyorsaságú mozdulatok, amik minden irányból megdolgoztatják a comb-, far- és hasizmokat is. A gyors mozdulatok ráadásul a zsírégető tartományba emelik a pulzusszámod is, így elősegítve a centik leolvadását.

A TwerkOut órákon folyamatosan feszegetjük a határainkat. Ami első órán fizikai képtelenségnek tűnik, pár hónap után a bemelegítésed lesz. Olyan dolgokat hozhatsz ki magadból amiket nem is gondolnál most, és óráról órára megtapasztalhatod a “hűha, én ilyet is tudok?!” érzést. Ezzel szinte észrevétlenül növeled az állóképességed. Egyre kevésbé fogsz elfáradni a lépcsőzéstől, egyre többet tudsz csinálni egy-egy mozdulatból…

A twerk-et nem edzésnek fogod majd fel. Egy olyan mozgásforma amit várhatsz a nap végén. Csak csajok között lehetsz, és teljesen kikapcsolódhatsz Kizárhatod a külvilágot egy órára, nem kell a pasiddal, a főnököddel, a gyerekkel, a szomszéddal vagy a hülye ügyfelekkel foglalkoznod, csakis magaddal. Nem kell azon gondolkoznod mit vegyél hazafelé, vagy mit főzz vacsira, hogy jól áll-e a nadrág, ami rajtad van, kócos-e a hajad vagy hogy ki mit gondol rólad. Azzal foglalkozhatsz, hogy elengedd magad, elengedd a napi gondokat, hogy átjárjon a zene és feltöltődj energiával.

 

Nem árulunk zsákba macskát, a TwerkOut óra mellékhatásai a következők:

 • izomláz
 • kezdeti ellenszenv a lépcsőkkel szemben (idővel elmúlik)
 • nagy mértékű önbizalom-növekedés (nem múlik el)
 • elismerő és/vagy irigy tekintetek a buliban
 • utcán végighaladva utánad tekeredő férfi nyakak
 • esetenként ruhaméret változás
El fogsz fáradni? Igen! Megéri majd? Naná!

Már alap twerk tudással is követhetőek az órák 🙂

Mire vársz még? 

Regisztrálj most, és biztosítsd a helyed:

Hétfő 19 óra:

Messze van a táncstúdió? Csatlakozz otthonról online!

Infoline: +36 30 976 1404

Csatlakozz közösségünkhöz

Tanulj meg profin twerkelni és találj új barátokat nálunk!